Etusivu Putkitalo Tuoteryhmät Tavarantoimittajat Kampanjat Henkilökunta Yhteystiedot

Tervetuloa putkikaupoille Putkitaloon

Porin Putkitalossa asiakkailla on mahdollisuus tutustua uusimpiin LVI-materiaaleihin, -laitteisiin sekä -kalusteisiin. Ammattitaitoinen ja palveleva henkilökuntamme auttavat sinua löytämään sopivat, sekä hintatasoltaan järkevät LVI-ratkaisut helposti ja nopeasti jokaiseen tarpeeseen.

Porin Putkitalossa yhdistyvät Porin Putkirakentajat Oy:n ja Vehmasputki Oy:n palvelut sekä osaaminen. Saman katon alla on asiantuntemusta mm. vesi- ja viemärijärjestelmistä, vesikalusteista, lämmityslaitteista, ilmanvaihtojärjestelmistä, kylpyhuonekalusteista, lämpöpumppuratkaisuista, jäähdytyslaitteista ja säätöjärjestelmistä sekä muista LVI-alaan liittyvistä laitteista ja järjestelmistä. Ammattitaitomme kattaa tarvikkeista asennukseen myös kaikki uusimmat energiavaihtoehdot.

Nykyaikainen LVI-kalusteiden ja -tarvikkeiden myymälä

Laajasta kalustevalikoimastamme löytyy erilaisia sisustusvaihtoehtoja niin uudis- kuin saneerauskohteisiin. Pienilläkin muutoksilla on helppo tehdä uusi ilme WC- ja kylpyhuonetiloihin. Tervetuloa aikamme trendejä seuraavaan kylpyhuonemaailmaan.

Porin Putkitalossa asiakkailla on mahdollisuus tutustua eri putkimateriaaleihin, laitteisiin sekä kalusteisiin ja löytää sopivat sekä hintatasoltaan järkevät LVI-ratkaisut helposti ja nopeasti.

Toimitilamme käsittävät 800 m2 :n myymälä- ja varastotilat sekä laajan ulkovarastoalueen katettuine varastoineen. Jatkuvasti kehittyvät toimitilamme sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien päässä, tuletpa sitten maanteitse, rautateitse tai lentäen. Myös Porin Satama on lähellä.

Palvelua Porin Putkitalossa

Kun asiakas astuu Porin Putkitalon ovesta sisään, saa hän asiantuntevaa palvelua kaikissa putkialaan liittyvissä asioissa, olipa kyseessä sitten materiaalikauppa, LVI-suunnittelu tai asennustarve.

Porin Putkirakentajat Oy on toiminut Porin Putkitalossa keväästä 2002. Yritys keskittyi jo tuolloin mahdollisimman laajaan LVI-alan materiaalikauppaan, joka palvelisi niin pienkuluttajan varaosatarpeita kuin suurteollisuuden vaatimuksia.

Vehmasputki Oy:n historia ulottuu 1970-luvulle saakka. Vehmasputki on tunnettu Porilainen putkiasennus- ja urakointiyritys, joka on ollut mukana monessa merkittävässä projektissa niin koti- kuin ulkomaisissa kohteissa. Vehmasputkessa halutaan olla mukana monipuolisessa energiamaailmassa ja kehittyä sen mukana. Yritys onkin jatkuvasti kasvattanut osaamistaan ja laajentanut palvelutarjontaansa putkiasennuksista jäähdytystekniikkaan ja rakennusautomaatioon.

Asiantunteva henkilöstö on kantava osa hyvää asiakaspalvelua, josta Porin Putkitalo on tunnettu. Monipuolinen asiakaskunta lisää yritysten henkilökunnalle asetettuja vaatimuksia. Työntekijöiden on tunnettava vanhemmatkin laitteet ja löydettävä niille korvaavat tuotteet, mikäli valmistus ja varaosatoimitukset ovat loppuneet. Samalla henkilökunnan tulee olla ajan tasalla markkinoiden uutuustuotteista ja niiden teknisistä ominaisuuksista.

Porin Putkitalon laaja palveluvalikoima tuo mukanaan monipuolisen asiakaspohjan. On tuttuun ja turvalliseen luottavia asiakkaita sekä hyvinkin tyylitietoisia asiakkaita, jotka haluavat uusinta uutta.

Kansainvälistä putkikauppaa jo lähes 80 vuotta

Kehityksen vuodet 1943 - 2000

Porilainen Putkirakentajat Oy perustettiin vuonna 1943. Käyntiin panevana voimana toimivat veljekset Erkki ja Kalevi Malm. 50-luvulla yritys siirtyi ensimmäisiin omiin toimitiloihin osoitteeseen Otavankatu 12. Vuonna 1963 yritys rakensi uudet toimitilansa rautatieaseman läheisyyteen Lounaiselle Linjakadulle.

Putkirakentajat Oy:n toimintaperiaate oli alusta lähtien putkiliikkeen toimintaa: toimitettiin asiakkaille tarvikkeita, korjattiin asiakkaiden putkia, pumppuja, polttimoita ja muita putkilaitteita sekä asennettiin alan tavaroita eli urakoitiin. Alusta lähtien saivat tarvitsijat myös pienimuotoista suunnittelupalvelua. Yrityksen ensimmäisessä ilmoituksessa asia esiteltiin sanoilla: "Porilaista rööritekkoo öin ja päivin".

Vuoden 2000 lopulla Putkirakentajat Oy:n asennustoiminta siirtyi YIT-konsernin omistukseen. Yrityksen silloinen toimitusjohtaja Esa Malm, osa toimistohenkilökuntaa, työnjohto ja asentajat siirtyivät uuden omistajan palvelukseen 1.1.2001.

Muutoksen aika

Vuoden 2001 alussa alettiin LVI-tarvikkeiden myyntitoimintaa harjoittaa nimellä Porin Putkirakentajat Oy. Yritys jatkoi toimintaansa samoissa toimitiloissa osoitteessa Lounainen Linjakatu 5. Vuosina 2001 - 2020 yrityksen toimitusjohtajana toimi Kari Sillanp√§√§.

Yrityksen toimitusjohtajana on vuodesta 2021 lähtien toiminut Jyrki Vehmaskangas.

Kunnioitus suomalaista laatua ja kotimaisia toimittajia kohtaan on ollut perustamisesta lähtien toimintamme kulmakiviä. Näin olemme saaneet hyvän jalansijan Satakunnan ja erityisesti Porin alueen asiakkaiden keskuudessa. Palvelualttius ja pyrkimys asiakkaiden tarpeiden ripeään täyttämiseen antavat meille jatkuvaa haastetta kehittää itseämme osana muuttuvaa yrityskenttää.